2018. szeptember 11., kedd 14:12

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 11., kedd (OS) - SIKERES NYITÓKONFERENCIÁT TARTOTT A NEMZETI AKKREDITÁLKÓ HATÓSÁG 2018. JÚNIUS 7-ÉN "A NEMZETI AKKREDITÁLÓ HATÓSÁG HATÓSÁGI ELJÁRÁSAINAK TUDÁSALAPÚ ÁTALAKÍTÁSA" CÍMŰ PROJEKT KERETÉBEN

    A KÖFOP-1.0.0–VEKOP-15 "Adminisztratív terhek csökkentése" című konstrukció keretében a Nemzeti Akkreditáló Hatóság vezette konzorcium 1,23 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósítja meg a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2017-00048 azonosító számú "A Nemzeti Akkreditáló Hatóság hatósági eljárásainak tudásalapú átalakítása és az ehhez kapcsolódó szervezeti és informatikai fejlesztés a közigazgatási szolgáltatások átfutási ideje csökkentésének és minősége javításának érdekében" című projektjét.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2017-00048 azonosítószámú Projekt nyitórendezvényét 2018. június 7-én tartottuk, amelyet Devecz Miklós, a Nemzeti Akkreditáló Hatóság főigazgatója nyitott meg. Őt követte Dr. Krasznay Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa, aki a Sebezhető termékek, Globális kiberbiztonsági problémák tárgyában tartott előadást, amelyben kiemelte a 21. század jelenlegi és a jövőben várható legégetőbb témába vágó kihívásait.

Szórád Róbert Nemzeti Akkreditáló Hatóságot képviselve a Múlt, Jelen és Jövő: E-akkreditáció Magyarországon címmel, a tervezett Akkreditálási Szakrendszert mutatta be, amelynek fókuszában a szervezeti hatékonyság és költségcsökkentés áll, az adminisztratív terhek csökkentése mellett.

     Kiadó: Nemzeti Akkreditáló Hatóság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.