2018. szeptember 13., csütörtök 15:46

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 13., csütörtök (OS) - A VOSZ Elnöksége mai ülésén úgy határozott, hogy Perlusz Lászlót, a szervezet ügyvezető igazgatóját választja meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkárának. Megbízatása 2018. október 1-től a 2021. évi tisztújító Küldöttgyűlésig tart.

    A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a mai napon Elnökségi értekezletet tartott, amelynek első napirendjén a 2018. szeptember 30-ával távozó Dr. Dávid Ferenc főtitkár utódjának megválasztása szerepelt. A VOSZ Elnöksége Perlusz Lászlónak, a szövetség ügyvezető igazgatójának a megválasztását egyhangúlag támogatta.
"Rendkívül megtisztelő, hogy a VOSZ vállalkozói közösségét képviselő Elnökség bizalmat szavazott nekem és azon leszek, hogy munkámmal továbbra is támogassam a szövetséget küldetése teljesítésében, vagyis az érdekvédelem és érdekképviselet területén, a szolgáltatások nyújtásában és kulturális missziójában" – mondta Perlusz.
A főtitkári tisztséget október 1-jén átvevő közgazdász 48 éves, 2007 óta dolgozik a VOSZ-nál és 2009-óta a szervezet ügyvezető igazgatója.

     Kiadó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.