2018. szeptember 13., csütörtök 19:30

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 13., csütörtök (OS) - Világszínvonalú nemzetközi innovációs rendezvényeken mutatkozhatnak be a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 8. Be Smart startup versenyének nyertesei. A startupok szeptember 13-án szakmai zsűri előtt prezentálták fejlesztéseiket, számos rendkívül színvonalas és egyedi megoldást mutattak be.

    A legkiemelkedőbb 15 startup magyar delegáció részeként okt. 11-12. között a Ruhr-vidék legmeghatározóbb startup rendezvényén, a bochumi RuhrSummit-on, nov. 5-8. között a lisszaboni Web Summiton, Európa leggyorsabban növekvő technológiai konferenciáján, valamint 2019. febr. 25-28. között a barcelonai 4YFN kiállításon, a Mobile World Congress-t kísérő, a digitalizáció legújabb eredményeit bemutató eseményén állíthatnak ki.
A BVK eddig 29 delegációban közel száz nyertes startup számára biztosított külföldi bemutatkozási, kapcsolatépítési és tapasztalatszerzési lehetőséget. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen utak eredményeként a magyar startupok közül többen már megalapították a külföldi leányvállalatukat, támogatókat és ügyfeleket találtak. Korábbi versenyeinkhez hasonlóan idén is kiemelt fókusz irányult a smart cityre, és emellett új területként jelent meg a turizmust érintő digitális innováció – Szalai Piroska.
A Közalapítvány partnerei a programsorozatban Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusa, Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége és Magyarország Barcelonai Főkonzulátusa. A magyar megjelenéseket Budapest Főváros és az Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatja
     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.