2018. szeptember 19., szerda 14:00

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OS) - A kormány Sargentini-kampánya félrevezető, és felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját

    A Liberálisok politikusa azt is bejelentette, hogy kikérik a kormány "kimutatásait", amelyek alapján Orbán Viktor azt állította: "a modern antiszemitizmus európai központja éppen Brüsszelben, a brüsszeli politikában található". Sermer Ádám szerint a Fidesz-kormány politikája egyre szélsőségesebbé vált az elmúlt időszakban, és termékeny táptalajt nyújt a gyűlölködéshez. A Liberálisok elnökhelyettese emlékeztetett rá, hogy a kormány történeti intézetének vezetője a minap úgy nyilatkozott: a zsidótörvények nem jogfosztást, csak jogkorlátozást jelentettek. De azt is elfogadhatatlannak nevezte az ellenzéki politikus, hogy Szakály Sándor korábban idegenrendészeti eljárásnak minősítette a zsidók deportálását. "A kormány fő történésze lényegében holokauszttagadást követett el" – vélekedett. A Liberálisok politikusa szerint a Fidesznek inkább saját háza táján kellene rendet tennie, mielőtt antiszemitizmussal vádolja meg Európát.

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/323136498435053/

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.