2018. szeptember 19., szerda 18:07

A Kontúr Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OS) -

Most először különleges gipszmaszkokat is festhettek a gyerekek. Közkívánatra ismét ellátogatott hozzánk Balogh Zsolt és családja. Cigányzene- és táncbemutatójuk ezúttal is nagy sikert aratott kicsik és nagyok körében egyaránt. Rutinunknak és a felhívásunkra jelentkező új, rátermett önkénteseknek köszönhetően a zárónapon a zuhogó eső ellenére is sikerült minden eltervezett programot megvalósítanunk. A gyerekek az A épület lépcsőházában felállított standjainknál egyedi motívumokkal díszített medálokat gravírozhattak, ukulelén zenélhettek. Közösségi terünkben ezalatt az Életrevaló Közhasznú Egyesület munkatársa, Preszl Éva vezetésével, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület Saferinternet Programja keretében fejlesztett társasjáték segítségével sajátíthatták el a biztonságos internethasználat alapjait. Programjaink állandó főszakácsának, Sándor Krisztának köszönhetően (akit közösségi munkájáért korábban a 10kerkult is kitüntetett) a zivatarok dacára sem kellett lemondanunk a vasárnapi bográcsebédről, ami után meglepetéstortával ünnepeltük meg közösen, hogy már 5 éve jelen vagyunk a Hős utcában.

Kiadó: Kontúr Közhasznú Egyesület