2018. szeptember 19., szerda 18:08

A Kontúr Közhasznú Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OS) -

    Köszönet illeti minden partnerünket és támogatónkat, kiemelten azt a sok magánszemélyt, akik #nemaradjonel kampányunk keretében jelentős összeggel járultak hozzá a tábor sikeréhez, továbbá a Törökőri Református Gyülekezetet, hogy a főzéshez szükséges eszközöket kölcsönözték nekünk, a NekedTerem csapatát, amiért kedvezményesen biztosították számunkra a paprikás krumpli alapanyagait és a Lefi Cukrászdát, hogy bátran kezeskedett a torta kiszállításáért. Egyesületünk minden régi és újonnan csatlakozó tagjának, illetve helyi önkénteseinek is köszönettel tartozunk a kitartó munkáért! Öröm számunkra, hogy a sajtó képviselői is hírt adtak rendezvényünkről. Mi továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy láttassuk a Hős utca vidám, nevetéssel, szeretettel, kreatív energiákkal teli oldalát.

Kontakt:
Eseményünkkel kapcsolatosan Urbanovszky Zsuzsannától, a Kontúr Egyesület elnökétől a + 36 30 660 2760-as telefonszámon és a konturegyesulet@gmail.com e-mailcímen tud érdeklődni.

Támogassa Ön is a Kontúr Közhasznú Egyesületet!
Bankszámlaszám: 16200216-17071460
További információ:
http://konturegyesulet.weebly.com/
https://www.facebook.com/KonturEgyesulet/

     Kiadó: Kontúr Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.