2018. szeptember 24., hétfő 16:34

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 24., hétfő (OS) - A kötvényesek újabb nemzetbiztonsági vizsgálatát szorgalmazza a Jobbik

    Haladéktalanul fel kell függeszteni és meg kell ismételni a nemzetbiztonsági átvilágításokat azon személyek esetében, akik a Fidesz piszkos letelepedési kötvényei útján jutottak tartózkodási- és letelepedési engedélyekhez Magyarországon. Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak. Sőt, megállapítható, hogy nemcsak Magyarország, hanem egész Európára nézve is potenciális veszélyt jelentenek. A Fidesz nem hogy nem tudja garantálni az ország biztonságát, de egyenesen aláássa azt. A Rogán Antal nevével fémjelzett kötvénybiznisz hiteltelenné teszi az ország bevándorlásellenes politikáját, megkérdőjelezi a szövetségi rendszeren belüli magyar megbízhatóságot, aláássa a hazai titkosszolgálatok és más hatóságok hitelességét a nemzetközi partnerszolgálatok előtt.
A Jobbik a múlt héten hazaárulás alapos gyanúja miatt feljelentést tett a letelepedési kötvények ügyében ismeretlen tettesek ellen. A nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén pedig soron kívüli tájékoztatást kérek az elhárítástól és hírszerzéstől a magyar kötvényes papírokkal rendelkező, Finnországban eljárás alá vont orosz vállalkozó, valamint a szintén orosz hírszerzési főnök családtagjainak letelepedési kötvényszerzéséről.

Mirkóczki Ádám, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.