2018. szeptember 25., kedd 17:02

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 25., kedd (OS) - A Liberálisok a vizitdíj bevezetését kezdeményezik egy rendezett, átlátható egészségügyért

    A Liberálisok szerint ahelyett, hogy ebbe a méltatlan helyzetbe kergetnénk az egészségügy utolsó, még működő bástyáit, ideje lenne szembenézni a valósággal: óriási szükség van egy átlátható, igazságos, az Európai Unió törvényeivel is összhangban álló, méltányos és megfizethető vizitdíj-rendszer bevezetésére! Egy olyan rendszerre, amely fenntartja a fizetés szociális alapú mentességének lehetőségét, amely a vizitdíjból befolyt összegek felhasználását a helyi intézményekre vagy önkormányzatokra bízza, és amely visszaszoríthatja a hálapénz és az aránytalan, átláthatatlan elosztás rendszerét is. Átláthatóan, rendezetten, követhetően működő egészségügyre van szüksége a magyar társadalomnak! Minden magyar állampolgár élete a tét.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.