2018. szeptember 30., vasárnap 16:19

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 30., vasárnap (OS) - Az LMP azon dolgozik, hogy az önkormányzatiság valóban a helyi közösségi érdekérvényesítésről szóljon -

    Mikor Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője elsőként karolta fel a hatvaniak életét megkeserítő elviselhetetlen ipari bűz kérdését, a helyiekkel együttműködésben végül eredményt értek el. Ma környezetkárosítás miatt folyik ügyészségi nyomozás az ügyben.

Mikor Turcsán Szabolcs, az LMP országos elnökségi tagja online petíciót indított a RedBull Air Race belvárosi megrendezése ellen, a fővárosi vezetés elkezdett a jövőre nézve visszakozni a verseny megszervezését illetően. Az LMP képviselői és politikusai az ilyen ügyekért dolgoznak, hogy munkánkkal a valódi népképviseletet biztosítsuk és felvállaljuk a konkrét helyi ügyek képviseletét. Meggyőződésünk ugyanis, hogy a jövő a helyi közösségeké.


LMP Sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.