2018. október 1., hétfő 15:51

Az Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. október 1., hétfő (OS) - Állatbarát Plakátpályázat 2018

Október 4. az Állatok Világnapja. Az 500 ezer forint össz díjazású Plakátpályázat a felelős állattartást, az állatvédelmet, a környezetismeretet támogató céllal gyermekeknek és felnőtteknek szól. A pályázati kiírás a www.zug.hu oldalon ismerhető meg.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület alkotói pályázatot hirdet "Állatbarát Plakátpályázat 2018" címmel, melynek célja az állatszeretet és a felelős állattartás népszerűsítése, a környezettudatosság fokozása, a kreatív alkotószellem ösztönzése, az állatvédelem. A pályázók pozitív vagy negatív példák bemutatása révén elkészített alkotásokkal nevezhetnek. Az alkotó témája lehet pl. a házi kedvencek vagy a gazdasági állatok tartása, a cirkusz, az állatkert, a vadászat, a prémtermelés, az állatkísérletek, a sintértelepek, vagy egyéb témakör. A pályamű készülhet A4 / A3 méretben, a plakát készítési technikája (pl. rajz, festmény, kréta, egyéb) szabadon választható.

A legsikeresebb (díjazott) alkotók egyenként kiértesítésre kerülnek, a pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.zug.hu Állatbarát Web Kuckó oldalon kerül ismertetésre.

Plakát:
www.zug.hu/_/allatbarat-plakat-palyazat-2018.pdf