2018. október 2., kedd 15:52

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2018. október 2., kedd (OS) - A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége (MEGOSZ) idei nagyrendezvényét e hét végén Egerváron, Vas- és Zala megye határán tartja.

    Mottója: “AKI FÁT ÜLTET, A JÖVŐRE GONDOL!", mellyel a faültetés fontosságára kívánja felhívni a figyelmet. A rendezvény kiemelt eseménye egy magánerdős fasor elültetése lesz, melyben a helyi általános iskolás gyerekek segítenek az erdész szakembereknek. Ezt követően a gyermekek erdővel kapcsolatos játékos programokon vesznek részt, hasznos ajándékok kíséretében. A délutáni szakmai konferencia keretében a résztvevők  előadásokat hallgathatnak meg a Vidékfejlesztési Program erdészeti jogcímeinek helyzetéről, az informatika alkalmazási lehetőségeiről magánerdő gazdálkodásban, az erdőtűz megelőzésének alapvető kérdéseiről, továbbá bepillantást nyerhetnek az Őrség magánerdő gazdálkodásába. A STIHL és a Valkon 2007 Kft. erdészeti gépbemutatót tart.
A családias hangulatú szakmai napra várják az erdőt, szerető szakembereket és honfitársainkat. A Szövetség honlapján (www.megosz.org) megtalálható a rendezvény részletes programja és a regisztrációval kapcsolatos tudnivalók.


     Kiadó: Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.