2018. október 3., szerda 13:04

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. október 3., szerda (OS) - A Jobbik Ifjúsági Tagozata idén is meghirdette az Önkéntesség hetét

    Miközben a fideszes politikusok helikoptereznek, luxusjachton, luxusrepülőn, Vidi meccsen, esetleg skandináv szarvasvadászaton múlatják az időt, több ezer családot tesznek utcára, az orvosok és ápolók tömegesen mondanak fel a vállalhatatlan munkakörülmények miatt, a fiatalok pedig százezer számra menekülnek az országból.
Eközben Mi, a Jobbik Ifjúsági Tagozata szeptember 22-30 között meghirdettük az Önkéntesség hetét. Immár negyedik éve ösztönözzük arra tagjainkat, hogy településükön végezzenek önkéntes munkát. A korábbiakhoz hasonlóan az ország számos pontján segítettünk időseknek, rászorulóknak, újítottunk meg közterületeket vagy tettünk szebbé műemlékeket.

Mindennek nem csupán a segítségnyújtás a célja, hanem az önkéntes munka fontosságára való figyelemfelhívás. Az önkéntes munka erősíti a jellemet, növeli a közösséghez való tartozás érzését és szociálisan érzékenyebbé tesz. Az Ifjúsági Tagozat minden fiatalnak példát mutat emberségből, bátorságból, elkötelezettségből és tisztességből.

Kósi Márk, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos alelnöke  


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.