2018. október 3., szerda 14:24

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének (VGYKE) közleménye
    Budapest, 2018. október 3., szerda (OS) - ELINDULT A LÁTÁSSÉRÜLT MASSZÁZS ROADSHOW

    A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületénél 14 gyógy- és nyirokmasszőr dolgozik. Munkájukat Budapesten 5 helyszínen végzik: a Zuglói, Terézvárosi Csobánka téri és a Vörösvári úti Szakrendelőkben, valamint az Uzsoki utcai Kórházban.
Fodor Ágnes VGYKE elnöke: Profi gyógy- és nyirokmasszőreink munkáját és elhivatottságát szeretnénk jobban megismertetni a társadalommal. Ehhez meg kell ismerni őket és egyesületünket, ezért kampányt indítottunk. A Hatoscsatornán látható volt rövid reklámfilmünk a Terézvárosi Szakrendelőben dolgozó masszőrünkkel. Roadshow Csapatunk is kitelepült ide: megszólítottuk az embereket, beszélgettünk velük: felvilágosító jelleggel figyelemfelkeltő módon, tabuk nélkül.
A VGYKE szemléletformáló tevékenységének fontos része az érzékenyítő program, ezek nagy részét óvodákban és iskolában végezzük. Azonban az egész társadalomnak szüksége lenne erre a típusú látásmódra.
A közvélemény odafigyelésére van szükség, elfogadóbb társadalmi környezetre. Így válhatnak a látássérültek a társadalom egyenrangú tagjaivá. Így kaphatnak esélyt, hogy tanuljanak, munkához jussanak, így nyerhetik el a társadalom megbecsülését.

Látássérült gyógymasszőreinkkel a Koordinációs Irodán keresztül lehet felvenni a kapcsolatot. Ők kezelik a hívásokkal kapcsolatosan teendőket a +36-70-773-39-88 telefonszámon.
További információ: http://www.vgyke.com/gyogy-es-nyirokmasszazs/

Forduljon hozzánk bizalommal!
VGYKE
Sajtóiroda

     Kiadó: Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.