2018. október 5., péntek 16:34

A Terrorelhárítási Központ közleménye
    Budapest, 2018. október 5., péntek (OS) - A Török Köztársaság elnöke, Recep Tayyip Erdogan 2018. október 8-9-i budapesti látogatása során - a Belügyminiszter kijelölése alapján - a személyvédelmi feladatokat a Terrorelhárítási Központ (TEK) látja el.

        A nemzetközileg védett személy biztosítása érdekében a TEK a szükséges személy- és létesítményvédelmi intézkedéseket az arányosság figyelembe vételével életbe lépteti és ezeket a látogatás végéig fenntartja.
     A TEK felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a nemzetközileg védett személy budapesti tartózkodása során - a küldöttség mozgásával párhuzamosan - több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor.
     A Terrorelhárítási Központ által bevezetett intézkedésekről a TEK honlapján, a http://www.tek.gov.hu/letoltes.html linken lehet tájékozódni.
     A Rendőrség honlapján, az alábbi linken további részletes információk találhatók.
http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorla
     Az útvonal korlátozásokat a hatóságok csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket.
     Az esetlegesen előforduló kényelmetlenségek miatt a közlekedők megértését és türelmét kérjük.

     Kiadó: Terrorelhárítási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.