2018. október 6., szombat 16:01

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete közleménye
    Budapest, 2018. október 6., szombat (OS) - Megvannak az ország legjobb kamionsofőrjei. Közel 500 versenyző közül az október 6-án rendezett döntőben végül az 50 éves Kormos Csaba Tibor bizonyult hazánk legjobbjának és vehette át a "Best Truck Driver Hungary" cím mellett az 1.000.000 Ft-os elismerést.

        Idén hatodik alkalommal rendezte meg a NiT Hungary az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottságával közösen az "5 tengelyen – biztos kézzel" vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági versenyt. Október 6-án a zsámbéki drivingcampen a mezőny tíz legjobbja mérhette össze a tudását a gyakorlópályán.
     Az eseményt Tóth Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára, nyitotta meg.
     A díjakat a helyezetteknek Berzai Zsolt, az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztályának rendőr alezredese, a Balesetmegelőzési Osztály mb. vezetője, az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára adta át.
     Az idei évben is komplex feladatot és vezetéstechnikai és vészhelyzet-elhárítási gyakorlatsort hajtottak végre a versenyzők.
     A Magyar Autóklub részéről Milovukovics Györgyi főtitkár különdíjat ajánlott fel a legjobb elméleti tudással rendelkező versenyző részére. A Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa részéről pedig Dr. Hatala József különdíjat adott át a legfiatalabb döntőbe jutott versenyző részére.
     A verseny célja, hogy növeljék a közlekedés biztonságát, valamint, hogy hozzájáruljanak a szakma presztízsének növeléséhez a munkaerőhiánnyal küzdő piacon.

https://5tengelyen.hu/
     Kiadó: Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.