2018. október 8., hétfő 10:33

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. október 8., hétfő (OS) - Az idén is megrendezésre kerülő <19 Szabadfogású Számítógép Verseny meghosszabbított nevezési határideje 2018. október 24. Nevezni 19 év alatt bármivel lehet, ami kreatívan használja fel a számítógépes technológiát.

    2018-ban is megrendezésre kerül a <19 Szabadfogású Számítógép Verseny, amelyen 19 év alatti magyar fiatalok vehetnek részt, egyénileg vagy csapatban.

Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. Eddig versenyeikre közel 6000 pályázat érkezett, beleértve a határon túlról pályázók munkáit is.

A beérkező műveket szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokból az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben rendezünk kiállítást 2018. december 1-2-ig.

A nyilvános bemutatkozási lehetőségen kívül a verseny támogatóinak köszönhetően nyerteseinket- az adott pályaművet tekintve hasznos - tárgynyereményekkel jutalmazzuk, illetve, a győztes projektet ösztöndíjban részesítjük, melynek célja, hogy segítse a fiatalok további fejlődését és alapot képezzen a projektek fejlesztéséhez.

A jelentkezési lap és további információ a verseny weboldalán érhető el:
verseny.c3.hu, további sajtóinformáció képekkel és interjúkkal pedig a verseny.c3.hu/2018/sajto honlapon található.

     Kiadó: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.