2018. október 11., csütörtök 14:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. október 11., csütörtök (OS) - A Magyar Időkben hazudozott tovább Kásler

    Az Eurostat felmérése szerint a 75 év alatti magyarok 41 százaléka úgy halt meg, hogy megmenthetőek lettek volna, ha megfelelő időben jutottak volna jó ellátáshoz. Ezzel az eredménnyel Magyarország egészségügyi fejlettsége a 22. helyen áll az EU-ban. Ennek ellenére Kásler Miklós arról beszél, hogy a magyar egészségügy a kontinens élmezőnyébe tartozik. Talán Afrikában, de nem Európában. A miniszter ismét hazudott, mert a valóságban sereghajtók vagyunk, aminek a következményei emberi életekben mérhető.

Saját maga "mosdatása" mellett a minisztertől csak egy dolgot tudhattunk meg: most készítik elő a terepet az egészségügyben a fideszes oligarcháknak. Az egészségügyi közbeszerzésekre már eddig is rárepültek a haveri cégek, most pedig az ellátást is ki akarják szervezni nekik.

Amíg évről évre egyre többen menekülnek a közellátásból és kénytelenek külön fizetni a magánellátásért az egészségük érdekében, addig az adófizetők pénzén a Fidesz-kormány tagjai luxus körülmények között, VIP ellátásban részesülnek.

Az MSZP ezt nem hagyja, ezért népszavazást kezdeményezünk a magyar egészségügyről, az emberek érdekében.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.