2018. október 12., péntek 10:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. október 12., péntek (OS) - Puzsér Róbertet is várjuk az előválasztáson!

    Üdvözöljük a ringben Puzsér Róbertet, aki bejelentette, hogy 2019-ben elindul Budapest főpolgármesteri posztjáért. Egyetlen programpontjával, a zöldebb, élhetőbb Budapest elképzelésével nincs egyedül, az MSZP évek óta a tisztább levegőjű, egészségesebb Budapest tervét tűzte zászlajára, hiszen elfogadhatatlan, hogy Budapesten évente kétezer ember hal meg a levegő szennyezettségével összefüggő betegségekben.

Azzal azonban nem értünk egyet, hogy a jövő évi főpolgármester-választást Tarlós István nyeri. Ha a Fidesz jelöltjével, Tarlóssal szemben egyetlen ellenzéki jelölt áll, akkor komoly esély van a sikerre. A 2018-as parlamenti választásokon az ellenzék egyéni képviselőjelöltjei kétharmados győzelmet arattak Budapesten, és ha minden választókerületben csak egy ellenzéki jelölt állt volna szembe a Fidesz jelöltjével, a 18 egyéni választókerületből 17-ben ellenzéki győzelem született volna. Ebben az esetben a Fidesznek ma nem lenne kétharmados többsége a parlamentben.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.