2018. október 16., kedd 15:42

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye
    Budapest, 2018. október 16., kedd (OS) - Szanyi Tibor: A lakáspénztárak felszámolása a jogbiztonság megcsúfolása

    A Fidesz egy rakás szerencsétlenség, egy mocskos, korrupt banda.

Ezt mondtam vasárnap este egy kötetlen beszélgetés során. Bár ez a múltra vonatkozott, a jelenre még inkább igaz, s ha a magyar nép nem kap magához, akkor holnap fékezhetetlenül rabol ki minket ez a tolvajbanda.

Ma felszámolták a lakástakarékpénztárakat, ami azoknak kedvezett, akik felelősen hosszabb távra terveztek. Helyette most marad a lakáslutri, azaz a fideszes fő-gazemberek agyamentsége, amibe az adófizetők pénzét rakják csalinak, hogy a végén magukhoz ragadhassák.

"Micsoda jogbiztonság az, ahol gyakorlatilag egy nap alatt hoznak meg milliónyi fiatal életét meghatározó döntéseket?" - vetette fel az MSZP alelnöke és a párt EP-delegációjának vezetője. "Ez a nulla jogbiztonság, s ha a magyar nép nem áll a sarkára, akkor Orbánék rongybabaként fognak mindenkit kicsavarni, akiből akár csak egy fillért is remélhetnek" - tette hozzá Szanyi Tibor.

Ennek vagy bármikor az utcán, vagy a legközelebbi választáson lehet gátat szabni. A jövő májusi európai választásokon nem lehet a magyar jövő a fideszre adott szavazat.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.