2018. október 16., kedd 16:13

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. október 16., kedd (OS) - A baloldal mindig a külföldi üzleti érdekeket védi – Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP), Gréczy Zsolt (DK) és az LMP nyilatkozatára

    Gyurcsány és a szocialisták mindig akkor szólalnak meg, amikor egy külföldi bankot vagy multinacionális céget érdeksérelem ér. Ez történik most is: a német Fundamenta érdekei sérülnek, a külföldiek extraprofitja csökken, Gyurcsányék és az MSZP azonnal színre lépnek.
A lakástakarék az utóbbi években sajnos csak nevében szólt lakásról, miközben a lakástámogatások háromnegyedét erre a célra fordította a kormány, lakás ebből alig épült. A cégek ennek ellenére 60 milliárd forint extraprofitot tettek zsebre, tehát még az állami támogatás egy részét is profitként zsebelhették be. A mi célunk az, hogy a lakáskasszák extraprofitja helyett minden támogatást a családok otthonteremtésére és a csok-ra fordítsunk. A csok-ból öt év alatt több lakás épült, mint a lakástakarékokból tíz év alatt. A Nemzeti Otthonteremtő Közösségek pedig eleve lakásépítésre jöttek létre, amíg lakásokat építenek, támogatásuk indokolt.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.