2018. október 24., szerda 16:24

Az LMP parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. október 24., szerda (OS) - Tegyen rendet a kormány a Honvédelmi Minisztériumban! -

    Múlt csütörtök óta várom Németh Szilárd és a Fidesz válaszát, hogy miért nem akarnak fellépni azokban a valóban nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ügyekben, amelyek csak az elmúlt kétévnyi kormányzásuk alatt kerültek napvilágra. Így például miért nem akarják feltárni, mely fideszes politikusok és kormánytagok támogatásával és miért lehetett évekig a moszkvai magyar nagykövetség diplomatája az a Kiss Szilárd, aki kétszer is megbukott a nemzetbiztonsági ellenőrzésen, hogyan szervezhette ez az ember az orosz titkosszolgálatok által kontrollált moszkvai vízumközpontot, és megvannak-e a felelősei annak, hogy tömegével buktak le külföldön orosz állampolgárok a Moszkvában kiadott magyar vízumokkal.

Vagy válaszolhatnának arra, hogyan engedték be a nemzetközi körözés ellenére Ghaith Pharaon egykori milliárdost és körözött bűnözőt, aki azért jött Magyarországra, hogy találkozhasson Orbán Viktorral, majd üzleteljen a miniszterelnök családjával. De beszélhetnénk a Pharaonnak magyarországi lakást biztosító, regényes múltú és jelenű jordán tiszteletbeli konzulról, Zaid Naffáról, aki bár megbukott a TEK terrorszempontú átvilágításán, ma is minden fontos állami rendezvényen ott ül az első sorban, és boltolhat a NER kisebb-nagyobb szereplőivel.
     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.