2018. október 25., csütörtök 16:09

Az Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. október 25., csütörtök (OS) - "Több fát! Több fiatalt" Több világosságot!"

    Elnökségünk és a pásztói Önkormányzat  az idei Október 23-i eseményekhez kapcsolódva megfogalmazta közös programjait. Közül három, több évre kiterjedő cél. "Több fát! Több fiatalt! Több világosságot!" Ha tehetik, vegyenek részt a megvalósításban községeikben, városaikban!
Ezzel a  hármas jelszóval indítunk országos mozgalmat. A megálmodója és szervezője az Összefogás 1956 Katonai Egyesület, valamint Pásztó Város Önkormányzata.
Fővédnöke: Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára.
Címzettek az érintett minisztériumok és vállalkozók, pályázatokat kiíró szervezetek,  az önkormányzatok, az oktatási intézmények. Természetesen megszólítjuk mindazon magyar állampolgárokat, akik egyetértenek kezdeményezésünkkel. Információ, rövid beszámolók: osszefogas1956oroksegeert@gmail.com
Célunk, hogy minél több településen legyen – sok helyen van ma is – Hősök Emléksétánya (parkja, tere …). A fák számának gyarapítása minden magyar polgár érdeke.  - A lakosság száma évtizedek óta társadalmi gond. Mi a családok számának és megélhetési körülményeinek gyarapodását szolgájuk.– A "Több világosság" nem szorul magyarázatra. A nemzettudattal rendelkező állampolgárok aggódva figyelik azt a média szennyáradatot, mely a nap minden órájában ránk zúdul. Mi itthon vagyunk otthon!

     Kiadó: Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.