2018. november 8., csütörtök 13:50

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének (VGYKE) közleménye
    Budapest, 2018. november 8., csütörtök (OS) - A VGYKE rendhagyó segédeszköz bemutatója   A Vakok és Gyengénlátók Közép- Magyarországi Regionális Egyesületének Roadshow Csapata különleges helyszínen rendezett rendhagyó segédeszköz bemutatót. Vendéglátónk ezúttal a Vakok Általános Iskolája és Szakiskolája, másnéven a Vakoda volt.

    
Fodor Ágnes VGYKE elnöke: Rendhagyó módon tartottuk ezt a speciális eszközbemutatót, hiszen nem csak érdekes segédeszközökkel találkozhattak az érdeklődő diákok. Megismerkedhettek a gyógymasszázs pozitív hatásaival is, kérdezhették ügyfélszolgálatos kollégáinkat az aktuális pályázati lehetőségekről, és megismerhették vakvezető kutyás civil szervezőnket is.

A Láthatár Bolt kínálatából nagyon népszerű volt a beszélő vérnyomásmérő, és a beszélő óra, ezeket ki is próbálhatták a gyerekek. Bizony, a sok használattól le is merült a vérnyomásmérő, a nap végére elemet kellett cserélni.
Gyógy- és nyirokmasszőrünk korábban a Vakoda tanulója volt. Vállalásaink egyike volt a 15 perces irodai masszázs, ezt is ki lehetett próbálni.
Zuglói civilszervezőnk is nagy segítségünkre volt Gandhi vakvezető kutyájával. Igen izgalmas és érdekes dolgokat tudhattak meg a gyerekek. Nagy népszerűségnek is örvendhetett Gandhi, de ő is elfáradt a nap végére.

Ezúton is köszönjük  a Vakoda meghívását, nagy örömmel és élvezettel végeztük munkánkat!

További információk:
http://www.vgyke.com/intezmenyeknek-nyujtott-szolgaltatasok/erzekenyites/

VGYKE
Sajtóiroda

     Kiadó: Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.