2018. november 8., csütörtök 13:57

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2018. november 8., csütörtök (OS) - A vidéki települések lakói is az Európai Ügyészség mellett- Sándorfalván már kétezren alárták az íveket

    Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő mai szegedi sajtótájékoztatóján beszámolt arról, hogy a  nyolcezer lakosú Sándorfalván már kétezer aláírás gyűlt össze az Európai Ügyészségért Nagy tévedés, hogy a vidéki embereket nem érdekli a magyar kormány által szervezett gigászi lopás sorozat.  Elmondta: az Elios ügy lezárásával Polt Péter legfőbb ügyész is besegít az EU-Ügyészségért zajló kampányba, hiszen  gyalázatos döntés a legegyértelműbb bizonyíték arra, hogy szükség van a csatlakozásra. A képviselő írásbeli kérdéssel fordul a legfőbb ügyészhez, hogy megtudja, hallgattak-e ki egyáltalán bárkit is az OLAF-jelentés után az ügyben. Most viszont nem csak felháborodni kell, hanem az aláírásokat gyűjtésével tehetünk is az ügyek eltussolása ellen. Nagyon sok önkéntes dolgozik országszerte ezért. Erre azért is nagy szükség van, mert ezzel a döntéssel komolyan veszélyezteti a kormány azt, hogy az általa már kifizetett, de az EU által visszatartott 1000 milliárdnyi támogatás megérkezzen még idén. Ebben az esetben viszont a költségvetési hiány durván meg fog emelkedni, ami közvetetten minden magyar családnak sok pénzbe fog kerülni.
     Kiadó: Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.