2018. november 8., csütörtök 14:13

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. november 8., csütörtök (OS) - Sermer Ádám: Puzsér Róbert felszólalása csak olaj a tűzre a CEU ügyében - Videó

Puzsér Róbert ahelyett, hogy kiállt volna a CEU és a magyar oktatás szabadsága mellett, belerúgott a földön fekvőbe a Lehet Más a Politika tegnapi tüntetésén. Az LMP-s polgármester-jelölt alkalmatlan arra, hogy a szabad és sokszínű Budapest vezetője legyen, és erről saját nyilatkozatával tett tanúbizonyságot. Alkalmatlan ember a város vezetésére, aki nem kedveli "a CEU tevékenységének jelentős részét". És alkalmatlan az, aki szerint a korábbi kormányokat terheli a felelősség azért, amit immár nyolc éve a Fidesz művel Magyarországon. Ugyanis nem a korábbi kormányok, hanem a Fidesz volt az, amely lerombolta a demokráciát és a piacgazdaságot.

Puzsér téved, ha azt hiszi, a liberálisok felelősek azért, hogy ma a magyar társadalom "Kádár-nosztalgiába és Putyin-kultuszba temetkezik". Puzsér alkalmatlan a XXI. századi és szabad Budapest vezetésére, ha a gender-ideológiát "tévesnek" és "veszélyesnek" ítéli. A genderelmélet éppen a nemek közötti egyenlőtlenség okát és eredetét, és az abból adódó konfliktusokat kutatja. Ez pedig semmiféle veszélyt nem jelent Budapestre és az országra nézve sem.

Kiadó: Magyar Liberális Párt