2018. november 8., csütörtök 15:37

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. november 8., csütörtök (OS) - Gyurcsányék az egekbe emelték a vállalkozások és a munkavállalók adóit is – Reagálás Varju László (DK) nyilatkozatára

Azok a Gyurcsányék beszélnek, akik kormányzásuk alatt egekbe emelték a vállalkozások és a munkavállalók adóit is, ezzel tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget és alacsonyan tartották a béreket.
A Fidesz Európa legalacsonyabb társasági adóját biztosítja a vállalkozásoknak, sorra csökkenti a kisvállalkozások adóit, ennek köszönhetően dinamikusan emelkednek a bérek, 2010 óta 67%-kal magasabb a nettó átlagkereset, és a béremelkedés folytatódni fog. Az a célunk, hogy a magyar munkavállalók a munkájukért tisztességes bért kapjanak és inkább a bérük emelkedjen, bérben, és ne utalványokban kapják juttatásaikat.

Kiadó: Fidesz-frakció