2018. november 10., szombat 13:07

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. november 10., szombat (OS) - DK: Bűnpártolás miatt jelentjük fel az ügyészséget és a rendőrséget az Elios-ügyben

    Sajtóinformációk szerint a rendőrség "minden részletre kiterjedő" nyomozása olyannyira nem terjedt ki minden részletre, hogy be sem kérték a miniszterelnök vejének siófoki és hódmezővásárhelyi pályázatainak adatait. A hódmezővásárhelyi pályázat márpedig az EU csalás elleni hivatala szerint nagyon fontos állomás, ugyanis ezzel teremtettek referenciát a semmiből jövő cégnek, ezen a pályázaton pedig a hódmezővásárhelyi önkormányzat kizárta az Elios mellett induló mindkét konkurens céget.

A Demokratikus Koalíció bűnpártolás miatt jelenti fel az ügyészséget és a rendőrséget az Elios-ügyben. Mi, európai magyarok nem fogjuk hagyni, hogy a Fidesz által megszállt ügyészség és rendőrség "nyomozás hiányában szüntesse meg a bűncselekményt". A bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás elévülése 20 év, ennek leteltéig a bűnpártolók sem alhatnak nyugodtan. 20 év sok idő. Mi itt leszünk, és végig fogjuk nézni, ahogy a korrupt bűnözők és kimosdatóik is megkapják méltó büntetésüket.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.