2018. november 15., csütörtök 10:15

A BAGázs Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. november 15., csütörtök (OS) - Ma kerül megrendezésre a BAGázs Közhasznú Egyesület drogpolitikai konferenciája. A Dizájnerdrogok a szegregátumokban című konferencia kerekasztal-beszélgetéseinek résztvevői a dányi roma közösség tapasztalataiból kiindulva a vidék szegénytelepeit elárasztó dizájnerdrogok problémakörét és a jelenlegi drogstratégia erre adott válaszát járják körül.

    A konferencia helyszínét a társszervező Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete biztosítja.

Résztvevők
1. szekció: Pervainé Hangodi Ágnes (Dány Község jegyzője, Gálné Czeglédi Henrietta (dányi Családsegítő- és Gyermekjóléti szolgálat vezetője), dr. Kovács Krisztina (BAGázs, a felnőtt projektek szakmai vezetője), Bozsik Laura (BAGázs, a Párbeszéd a roma nőkért projekt önkéntese), Vidák Hajnalka (telepi lakos, a Párbeszéd a roma nőkért projekt résztvevője), Kanalas Aranka (telepi lakos, a Párbeszéd a roma nőkért projekt résztvevője)
Moderátor: Szabó Beáta, pszichológus, PPKE Pszichológiai Intézet

2. szekció: Dr. Sivadó Máté r.őrnagy PhD tanársegéd, Kovács Dorottya főhadnagy, Bűnügyi Főigazgatóság, Bűnmegelőzési Osztály, Majzik Balázs (Szociális- és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, osztályvezető), dr. Both Emőke (BAGázs, elnök), Burai Csaba (ráckeresztúri Fiatalkorúak Drogterápiás Otthona, szoc. munkás, esetkezelő mentor).
Moderátor: Nyíri Noémi addiktológiai konzultáns

További információ:
https://www.facebook.com/events/1888136441256087/

     Kiadó: BAGázs Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.