2018. november 21., szerda 13:45

A Magyar Adományozói Fórum közleménye
    Budapest, 2018. november 21., szerda (OS) - Az Invitech Zrt. 2018-ban kilencedik alkalommal, megújult formában hirdeti meg az InnoMax pályázatot – a Magyar Adományozói Fórum (MAF) közreműködésével. A vállalat ezúttal 4 fókuszterület mentén várja az innovatív infokommunikációs vagy információtechnológiai megoldásokat felhasználó projektötleteket, melyek társadalmi, közösségi és/vagy ökológiai célt szolgálnak, társadalmilag és/vagy környezetileg hasznosak.

Az Invitech fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek saját, információtechnológiai eszközöket felhasználó, innovatív fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót az alábbi témakörökben: fenntarthatóság; oktatás, köznevelés; egészségügy; és felzárkóztatás, esélyegyenlőség.
     Magyarországon 5 pályázat kerül támogatásra, melyek között a támogatási keret egyenlő arányban kerül megosztásra. A projektek támogatására rendelkezésre álló keret: 2 500 000 Ft, azaz az egy projekttel elnyerhető összeg 500 000 Ft.
     A MAF 2016 óta támogatja az Invitechet az Innomax díj pályázati menedzselése kapcsán. Stratégiai partnerként, a program előkészítési fázisától, a lebonyolításon és a civil szervezetekkel történő kapcsolattartáson, elszámolások véglegesítésén át egészen a megvalósított projekt hatásának méréséig követi nyomon a folyamatot. Egyedülálló és hiánypótló szerepet tölt be e tevékenységével a nagyvállalati szektor felé.
     Pályázatot 2019. január 11-ig (12:00) az Invitech Innomax honlapján lehet benyújtani.

Kiadó: Magyar Adományozói Fórum