2018. november 23., péntek 19:32

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2018. november 23., péntek (OS) - Először kerül megrendezésre a Családi Vállalkozások Országos Egyesületének 2 napos online konferenciája 2018. november 24-25-én "Családban maradt" címmel. Minden olyan témát érint, ami a családi vállalkozások boldogulását segíti elő. Az előadások a rendezvény ideje alatt az alábbi címen lesznek elérhetők: www.csaladbanmaradt.hu

    "Az előadások mellett virtuális kerekasztal beszélgetések várják az érdeklődőket, ahol többek között a legégetőbb, utódláskor felmerülő problémákra keressük a megoldásokat. Milyen adózási és támogatási rendszert látnánk szívesen a családi cégek "tőzsdeképességének" eléréséhez, miképpen lehet a családi magán és céges vagyon szétválasztását elősegíteni?" – nyilatkozta Dr. Rudas László a CSVOE elnöke.

Borbély László az elnökség tudástranszferért felelős tagja elmondta, hogy a műhelymunkába neves előadók is bekapcsolódnak: Ceglédi Zoltán és Zárug Péter Farkas politológusok, a Budapesti Értéktőzsde képviselői, a Neumann Egyetem, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, GDPR és szervezetfejlesztő szakemberek, az Egyesület elnöksége és két minisztérium is képviselteti magát. A konferencia fontosabb témái: konfliktuskezelés a családban a vállalkozás működése során, GDPR családi vállalkozásra szabva, családi vállalkozások támogatása.

www.csvoe.hu | https://www.youtube.com/channel/UC4dIKSskJsqXIdomJQUSbJw

Kapcsolat:

Fehér Krisztián, szakmai titkár, Családi Vállalkozások Országos Egyesülete
+36.30.346.2656, feherk@csvoe.hu

     Kiadó: Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.