2018. november 27., kedd 13:54

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. november 27., kedd (OS) - Előkészületek "Közép-Európa és Magyarország helyzete és néhány stratégiai feladata a páneurópai piknik után 30 évvel" témában tartandó KEP XII. Társadalmi Párbeszéd Fórumra az Akadémián

    A Közép-Európai Club Pannonia (KEP) 2019 májusában szervezi a májusi Magyar Világtalálkozó kiemelt közéleti rendezvényét a XII. Társadalmi Párbeszéd Fórumát. Kerek évfordulóhoz érve ezúttal a Páneurópai Piknik óta eltelt három évtizedes időszak fejlődését értékeli Budapesten kiemelt civil partnere az Európa Mozgalom Magyar Tanácsa (EMMT) és a Panoráma Világklub közreműködésével. Indokolt a gondos előkészítés, hiszen az Európai Parlament várhatóan korszakos jelentőségű választását mindössze 10 nappal előzi meg. Novemberi Törzsasztal Fórumát ennek szellemében tartotta meg a KEP. A koncepció és az előzetes program előterjesztője Dr. Czeglédi József a KEP elnöke, a Fórum Szervező Bizottsága elnöke, az MTA Köztestület tagja volt. Szaktekintélyek, akik már eddig elfogadták véglegesen előadói felkérésüket elmondták észrevételeiket, támogatták a program tervezetet: prof. Marinovich Endre KEP társelnök, a VERITAS h. főigazgatója, c. nagykövet, a program koordinátora; Dr. Fazakas Szabolcs KEP alelnök, az Európai Bizottság főtanácsadója; prof. Kroó Norbert akadémikus, az EMMT elnöke; Dr Tanka László a Magyar Világtalálkozó elnöke; prof. Pók Attila az MTA Tört. tud. Intézet igazgató h-e; prof. Báger Gusztáv az MNB Monetáris Tanács tagja. (További inf.: www.kepcp.hu )

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.