2018. november 28., szerda 13:14

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2018. november 28., szerda (OS) - 2018. november 15.-én Budapesten az NN Biztosító székházában a kiválasztott egyetemi hallgatóknak lehetőségük volt az Árnyéknap keretén belül találkozni az NN munkatársaival, az egész napos program célja az volt, hogy a diákok megismerhessék az NN Biztosító különböző területeit úgy, mint marketing, agilis tranzíció, sales vagy HR.

Az Árnyéknap lényege, hogy egy diák egy üzletembert (mentort) egy munkanapján “árnyékként" elkísér mindenhová. Természetesen a mentor a nap során bevonhatja a munkába is az “árnyékát", válaszolhat kérdéseire, mesélhet tapasztalatairól, elláthatja hasznos tanácsokkal. Ily módon a leendő munkavállaló fiatalok közvetlen tapasztalatokat szerezhetnek arról, hogy az általuk hőn áhított pozíció betöltése milyen feladatokat fog rájuk róni, mekkora felelősséget követel meg tőlük.

A nap elején a hallgatóknak kitöltötték Zimbardo időperspektíva tesztjét, ami segített jobban megismerniük önmagukat és a személyiségüket, ezt követően pedig egy teljes munkanap erejéig követhették az NN Munkatársait, elkísérhették őket különböző megbeszélésekre, online meetingekre, előadásokra.

Köszönjük az NN Munkatársainak, hogy betekintést engedtek mindennapjaikba, és segítették a fiatalokat a pályaválasztásban!

Kiadó: Junior Achievement Magyarország