2018. november 28., szerda 13:14

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2018. november 28., szerda (OS) - 2018. november 15.-én Budapesten az NN Biztosító székházában a kiválasztott egyetemi hallgatóknak lehetőségük volt az Árnyéknap keretén belül találkozni az NN munkatársaival, az egész napos program célja az volt, hogy a diákok megismerhessék az NN Biztosító különböző területeit úgy, mint marketing, agilis tranzíció, sales vagy HR.

    Az Árnyéknap lényege, hogy egy diák egy üzletembert (mentort) egy munkanapján “árnyékként" elkísér mindenhová. Természetesen a mentor a nap során bevonhatja a munkába is az “árnyékát", válaszolhat kérdéseire, mesélhet tapasztalatairól, elláthatja hasznos tanácsokkal. Ily módon a leendő munkavállaló fiatalok közvetlen tapasztalatokat szerezhetnek arról, hogy az általuk hőn áhított pozíció betöltése milyen feladatokat fog rájuk róni, mekkora felelősséget követel meg tőlük.

A nap elején a hallgatóknak kitöltötték Zimbardo időperspektíva tesztjét, ami segített jobban megismerniük önmagukat és a személyiségüket, ezt követően pedig egy teljes munkanap erejéig követhették az NN Munkatársait, elkísérhették őket különböző megbeszélésekre, online meetingekre, előadásokra.

Köszönjük az NN Munkatársainak, hogy betekintést engedtek mindennapjaikba, és segítették a fiatalokat a pályaválasztásban!

http://ejam.hu/hirek/arnyeknapot-tartottunk-az-nn-biztosito-szekhazaban/


     Kiadó: Junior Achievement Magyarország

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.