2018. november 29., csütörtök 16:10

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. november 29., csütörtök (OS) - A Jobbik támogatta Gruevszki kiadatását az Európai Parlamentben, a fideszes képviselők továbbra is védik bűnöző barátjukat

Az Európai Parlament nagy többséggel megszavazta, hogy a magyar kormánynak ki kell adnia Nikola Gruevszkit Macedóniának. A fideszes képviselők természetesen leszavazták a javaslatot, hiszen Orbán Viktor korrupt barátját valamilyen oknál fogva mindenáron meg kell védeniük. A Jobbik támogatta a jelentést és továbbra is felháborítónak tartjuk, hogy a Fidesz-KDNP kormány fittyet hány a nemzetközi jogra, és magyar diplomatákat kényszerít arra, hogy embercsempészetben vegyenek részt, támogatva ezzel egy nemzetközileg körözött bűnöző szökését.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom