2018. december 5., szerda 08:35

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - Tarlós István az ATV-ben bebizonyította: alkalmatlan főpolgármesternek

    Tarlós azonban nem akart konfliktusba kerülni főnökével, Orbán Viktorral, és ezzel ismét bebizonyította, hogy számára nem Budapest az első, hanem hogy megfeleljen az Orbán-kormány elvárásainak, kiszolgálja a miniszterelnököt és a Fideszt.

Sermer Ádámnak Tarlóssal szemben fontos a budapesti egészségügy állapota, amiért a főpolgármesternek felelősséget kellene vállalnia, akár a kormány, akár a főváros hatáskörébe tartozik. Sermer Ádámnak fontos a CEU és az oktatás, a tudományos élet szabadsága. Sermer Ádám a budapesti polgárokat kívánja képviselni, és nem pártérdekeket, ahogyan azt a jelenlegi főpolgármester teszi. Tarlós újra bebizonyította alkalmatlanságát a főváros élén, amiért indulnia sem szabadna a főpolgármesteri címért. Budapestnek olyan vezetőre van szüksége, aki független mindenféle pártérdektől, aki hisz egy szabad, modern, európai Budapestben, és aki a fővárosiak érdekeit képviseli.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.