2018. december 5., szerda 11:58

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - Magyarország erősödik, amióta hátat fordítottunk a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának – reagálás a GDP adatokra

    A legfrissebb gazdasági növekedési adatok is megerősítik, Magyarország erősödik, amióta hátat fordítottunk a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának. Gyurcsány és a szocialisták soha nem a magyar gazdasági érdekeket szolgálták, egekbe emelték a magyar vállalkozások és a munkavállalók adóit, ezzel tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget és alacsonyan tartották a béreket is.

A Fidesz-KDNP szakított a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájával, és a nemzeti érdekeket érvényesíti a gazdaságpolitikában is. Megszorítások helyett az adócsökkentések politikáját választottuk, és amióta csökkenek az adók, nő a gazdaság, nőnek a bérek, Magyarország egyre vonzóbb befektetési célpont. A magyar gazdasági növekedés minden várakozást meghalad, és már elérte az 5,2%-ot is. 2010 óta a magyar gazdaság teljesítménye több, mint 20 %-kal bővült. 2020-ig – tartva a kormányzat stabilan 4% feletti növekedési céljait – a kormányváltás évéhez képest mintegy harmadával bővülhet a magyar gazdaság teljesítménye, ez teret ad a bérek és az életszínvonal további növekedéséhez.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.