2018. december 5., szerda 14:32

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - DK: Hiába magyarázkodnak, Tarlósék többmilliárdos kárt okozott a budapestieknek

    Miután a Főváros legalább 10 milliárd forintot dobhatott ki az e-jegyrendszerre, amiről a héten mondta ki a BKK, hogy nem fog megvalósulni, Tarlós ma a beosztottjait küldte sajtótájékoztatóra magyarázkodni. A főpolgármester főbűnösként már ki sem mert állni a sajtó elé.

A Demokratikus Koalíció szerint Tarlós és bűntársai hiába magyarázkodnak, többmilliárdos kárt okoztak a budapestieknek. A pénz eltűnt, az e-jegyrendszer sehol: ez a Tarlós-féle városvezetés legnagyobb korrupciós botránya. A DK szerint egy európai országban egy ilyen főpolgármesternek már csak a tárgyalóteremben, megbilinccselt kézzel lenne lehetősége a magyarázkodásra. Budapest majd akkor lesz XXI. századi, modern európai világváros, amikor pontosan ez fog történni a Tarlós-félékkel.

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.