2018. december 6., csütörtök 13:51

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - Megütötték a főnyereményt a szekszárdi fideszesek

        A vevőt, a Cseppkő Faktor Zrt-t a vásárlás előtt néhány héttel hozták létre, tulajdonosai közt ott van a szekszárdi választási bizottság fideszes elnöke, Póla Zoltán és felesége, valamint a trafikbotrány egykori főszereplője, Fajszi Lajos, a Fidesz korábbi önkormányzati képviselője. Felbukkant a cég alapításánál Kapitány Zsolt, a Tolna megyei közgyűlés fideszes alelnöke is: ő írta alá például azt a közgyűlési jegyzőkönyvet, amelyben a tulajdonosok elfogadták a 2017-es pénzügyi jelentést.
     A frissen megszerzett, tehermentes ingatlanra nem sokkal később vételi ajánlatot is kaptak a szekszárdi fideszesek: az állami tulajdonba került, PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Kft.-vé átkeresztelt paksi ipari park vezetőinek jutott eszükbe, hogy mindenképpen szükségük van egy szekszárdi, leromlott állapotú ipari ingatlanra, amit meg is szereztek 1,8 milliárd forintért.
    
     Kiadó: Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.