2018. december 6., csütörtök 14:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - DK: Orbánék le sem tagadhatnák a diktatúrát - nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítették a fideszes propagandabirodalmat

        Nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítette a kormány azt az ügyletet, amellyel a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány megkapta az Echo TV, a Magyar Idők és az Origo kiadóját, illetve az Opus Presst. Azaz az egyesülést nem kell vizsgálnia sem a Médiatanácsnak, sem a Gazdasági Versenyhivatalnak.
     A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz most már ha akarná sem tagadhatná, hogy diktatúrát épít. A korrupciót már régen intézményesítették, az is nyilvánvaló, hogy sorozatosan bűncselekményekhez asszisztálnak. Ez a machináció sem szól másról, minthogy lefedjék magukat. A Demokratikus Koalíció tiltakozik a Fidesz diktatúraépítés ellen, az európai magyarok nem akarnak olyan országban élni, ahol a fideszes oligarchák gát nélkül, bármit megtehetnek.

Rónai Sándor
szóvivő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.