2018. december 6., csütörtök 17:20

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - Elég volt!

    Nyolcadik éve játssza el a Fidesz-kormány, hogy az "emberek" érdekét védi, miközben teljes mellszélességgel kiszolgálja a multikat, a külföldi és hazai nagytőke érdekeit! Ennek érdekében változtatták meg korábban is a munka törvénykönyvét és adnak egyre nagyobb adókedvezményeket az elsősorban német tulajdonú multinacionális cégeknek.

A munka törvénykönyve legújabb módosítása most már annyira elvadultan a nagytőke érdekeit szolgálja a munkavállalók ellenében, hogy ki kell mondanunk: ELÉG VOLT! Az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja örül a magyar szakszervezetek öntudatra ébredésének és támogatja őket harcukban! Igenis elég volt a békés, semmire nem vezető tárgyalási próbálkozásokból, amiket a kormányzat folyamatosan lesöpör az asztalról. Egyetértünk azzal, hogy a munkások, a saját munkájukból élők, és a bérből és fizetésből élő munkavállalók az utcára vonuljanak és sztrájkkal fejezzék ki elégedetlenségüket a kormány rabszolgatörvényével szemben!

Minden ellenzéki pártnak támogatni kell a szakszervezeteket, pártpolitikától függetlenül fel kell közösen sorakozni a munkavállalók mellett. Platformunk és pártunk tagjait, szimpatizánsainkat, a baloldali érzelmű magyar embereket arra kérjük, hogy támogassák a szakszervezeteket.

MSZP

Baloldali Tömörülés Platform
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.