2018. december 7., péntek 12:29

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Szakmai hétvége Kárpát-medencei magyar fiataloknak a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága szervezésében

        Hatodik alkalommal szervez szakmai hétvégét és továbbképzést Kárpát-medencei magyar egyetemi és főiskolai hallgatók számára a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága.
     Az idei konferencia Értékválasztás – Helyünk és szerepünk a világban címmel kerül megrendezésre Egerben december 7-9. között, ahová 80 résztvevő – 45 erdélyi, 5 felvidéki, 16 vajdasági és 14 kárpátaljai fiatal – érkezik.
     Az eseményre a magyar nemzetet érintő legfontosabb közéleti, aktuálpolitikai kérdések iránt fogékony külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók jelentkezhettek, akiknek a rendezvényen való részvételét és teljes ellátását a Nemzetpolitikai Államtitkárság biztosítja.
     A háromnapos szakmai program keretében a fiatalokat Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára köszönti, a pénteki nyitónapon pedig Orbán Balázs miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára tart előadást Szerepünk Európa jövőjének alakításában címmel.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.