2018. december 7., péntek 16:18

A Salva Vita Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Évről évre nő a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása iránti igény a vállalatoknál – hangzott el a Salva Vita Alapítvány kezdeményezésére létrehozott Fogyatékosság-barát Munkahely elismerések 10. díjkiosztó ünnepségén, a Fogyatékos Emberek Világnapján. A címre idén több mint 30 vállalat pályázott sikeresen. Az elismerés alapításának legfőbb célja, hogy erősítse a fogyatékos emberek munkaerőpiaci inklúzióját és bemutassa, hogy a megváltozott munkaképességű emberek is képesek értékteremtő munkára, csak meg kell találni helyüket és szerepüket a vállalatoknál. A Fogyatékosságbarát Munkahely díjak mellett két újonnan alapított elismerést is kiosztottak: a Példakép és a Munka-Társ díjakat.

    10. alkalommal osztották ki a Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréseket, melyre több mint 30 vállalat pályázott az idén. A Salva Vita Alapítvány kezdeményezésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara és a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület együttműködésében adományozott díjakat idén három kategóriában – arany, ezüst és bronz – osztották ki. A vállalatok pályázat keretében jelentkezhetnek a bronz és ezüst fokozatú díjakra, míg az arany elismerést csak a különlegesen kiemelkedő tetteket, intézkedéseket megvalósító vállalatok kaphatták meg a zsűri értékelése alapján.
Az idei díjátadás – a hagyományoknak megfelelően – ez alkalommal is a Jobb Velünk a Világ! gálaest keretében került megrendezésre a Fogyatékos Emberek Világnapján.    

     Kiadó: Salva Vita Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.