2018. december 7., péntek 17:13

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Ők lettek a 2018. év kiemelkedő egészségügyi szakdolgozói! A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara minden évben díjátadó gála keretében ismeri el a szakdolgozói hivatás kiválóságait. Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, rendezvény fővédnöke személyes jelenlétével és köszöntőjével tisztelte meg a díjátadón megjelent szakdolgozói kar tagjait. Ugyancsak jelen volt Dr. Beneda Attila, családpolitikáért felelős helyettes államtitkár, aki közreműködött a díjak átadásában. Ezen rendezvény alkalmával került sor az Emberi Erőforrások Minisztérium és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara között létrejövő stratégiai partnerségi megállapodás aláírására.

    Az "Év Kiváló Szakdolgozója" díj kamarai tagoknak adományozható. A díjat Ádám Anett, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Sebészeti Osztály főnővére kapta. A jövő, a feltörekvő fiatal nemzedékének díja: "Az Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója 2018" pályázat, nyertese Guczogi Gábor, a Szent György Kórház Sürgősségi Osztály intenzív szakápolója.

     Kiadó: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.