2018. december 10., hétfő 10:59

A Magyar Munkáspárt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 10., hétfő (OS) -

    Nyílt levél
Kordás László Úrnak,
a Magyar Szakszervezeti Szövetség
elnökének

Budapest
Elnök Úr!

Ön megtagadta átvenni azt az üzenetet, amelyben a Magyar Munkáspárt 27. kongresszusa a Munkáspárt tagságának szolidaritásáról biztosította a magyar szakszervezetek december 8-i tüntetését, mondván, hogy "Thürmer Gyula levelezzen Orbán Viktorral!"
Ön az elutasítással és otromba megjegyzésével durván megsértette 27. kongresszusunk küldötteit és pártunk tagjait. Senkinek sincs joga sértegetni a Munkáspárt becsületes és tisztességes tagjait. Önnek sincs!
Ön nem fogadta el a Munkáspárt szolidaritását. Nem fogadta el annak ellenére, hogy a Munkáspárt az elmúlt napokban többször is kifejtette, hogy elítéli a kormány törekvését a "rabszolgatörvény" bevezetésére, és teljes mértékben támogatja a szakszervezetek álláspontját.
Nem fogadta el olyan társunktól, aki maga is elismert szakszervezeti aktivista. Arról nem is beszélve, hogy a Munkáspárt számos tagja és szimpatizánsa az Ön által vezetett konföderáció szakszervezeteinek tagjai.
Ön a liberálisok kedvenc, de semmivel sem megalapozott vádaskodásával válaszolt, mi szerint a Munkáspárt a Fideszt támogatja. Szakszervezeti vezetőként Önnek tudnia kell, hogy a Munkáspárt a rendszerváltás első percétől kezdve a munkások, a dolgozó emberek mellett áll. Mindent megtett a Munkáspárt a tőke, a pénz uralma, a tőkés kizsákmányolás ellen, amire csak lehetősége volt.

     Kiadó: Magyar Munkáspárt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.