2018. december 10., hétfő 11:09

Az Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért közleménye
    Budapest, 2018. december 10., hétfő (OS) - Rákgyógyítás: kiből és miért lesz onkológus? Fiatal onkológus szakorvosjelöltek tárják fel a Rákgyógyítás Magazin 2018. téli lapszámában, miért a daganatellenes küzdelmet választották hivatásuknak. Az ingyenes országos lap részletes összeállítást közöl a rákhajlam örökölhetőségéről, a daganatos betegeknek ajánlott étrendről, az immunterápiákról. Az újságnak interjút adott az Európai Klinikai Onkológiai Társaság elnöke is.

    A Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány által kiadott ingyenes – a független betegtájékoztatás jegyében egyetlen hirdetést sem közlő – Rákgyógyítás Magazin országszerte eljut az onkológiai centrumokba és a betegszervezetekhez. Bérmentesített, postakész válaszboríték küldésével a lap a szerkesztőség 6726 Szeged, Izabella u. 8. címén ingyenesen meg is rendelhető.

A lap kiadója prof. dr. Bodoky György onkológus főorvos, főszerkesztője B. Papp László egészségügyi szakújságíró, tudományos partnere a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (www.mkot.hu). A negyedévenként megjelenő újság korábbi lapszámainak tartalomjegyzéke elérhető a www.rakgyogyitas.hu nonprofit betegtájékoztató oldalon is, továbbá a www.facebook.com/rakgyogyitas címen is követhetők a betegtájékoztatást szolgáló információk.

További részletek:
https://rakgyogyitas.hu/rakgyogyitas-kibol-es-miert-lesz-onkologus/

     Kiadó: Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.