2018. december 11., kedd 15:30

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 11., kedd (OS) - Éjszakai metró, taxirendelet eltörlése, gyalogos Lánchíd, kannabisz-dekriminalizáció - Sermer Ádám 3+1 javaslata egy élhetőbb Budapestért

    Sermer Ádám főpolgármester-jelölt mai sajtótájékoztatóján jelentette be azt a 3+1 pontos intézkedési tervét, amelyet főpolgármesterré választása esetén azonnal életbe léptetne. A javaslatok első három pontja a budapesti polgárok életviteléhez igazítaná a tömegközlekedést. Minden pont egy XXI. századi, modern, élhető Budapest megvalósulását szolgálná.
Sermer Ádám megválasztása esetén:
1.      0-24 órás üzembe állítaná a metrókat kezdetben hétvégente, amely a későbbiekben lehetővé tenné a mindennapos éjszakai közlekedést is. Az elmúlt években Budapesten teljesen meghaladta az élet azt, hogy utolsó metrókról kelljen beszélni, hiszen a belváros nem ürül ki az éjszaka kezdetén. A budapesti metróközlekedésnek alkalmazkodnia kellene Budapest pulzáló, lüktető életviteléhez, ennek érdekében pedig kezdetben csütörtöktől vasárnapig, majd a későbbiekben minden nap 0-24 órás metróközlekedésre lenne szükség.

2.      Eltörölné a taxirendeletet. A fővárosban olyan személyszállítási piacra van szüksége, amely a budapesti polgárok érdekeit szolgálja. Amely lehetőséget teremt a versenyre, arra, hogy a szolgáltatók megküzdjenek az utasokért.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.