2018. december 11., kedd 21:12

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2018. december 11., kedd (OS) - Az NVB soha nem fogja átengedni a kormánypropagandát szabályozó népszavazási kérdéseket. Más eszközökhöz kell nyúlni.

    A gátlástalan kormánypropagandát szabályozó törvényjavaslatomat napirendre sem vette a "parlament", ma pedig másodszorra utasította el a "Nemzeti" Választási Bizottság az erről szóló népszavazási kezdeményezéseimet.

Persze fogunk fellebbezni, de több hivatalos, formális próbálkozásnak nem látom értelmét. Az NVB SOHA nem fog ilyen kérdést átengedni, és most már a Kúriában sem lehet bízni – ehelyett az új Közigazgatási Bíróság fog a fellebbezésekről dönteni a "bírságbajnok" Patyi elvtárs vezetésével.

Természetesen vannak más eszközök is, és nem fogom feladni, hiszen az ocsmány kormánypropaganda kiiktatása nélkül nincsen szabad választás. A propaganda egyetlen célja elterelni a figyelmet a korrupcióról. A Fidesz céljait szolgáló "kormánypropaganda" pedig egyenlő a hűtlen kezeléssel, hiszen az adófizetők pénze nem arra van, hogy a kormány abból uszítsa az országot az ellenfelei ellen.

A következő időszakot annak fogom szentelni, hogy ezt minél többen belássuk. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás mellett ez az a cél, amelyikben a legnagyobb szükség van az emberek segítségére a valódi politikai nyomásért!
     Kiadó: Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.