2018. december 13., csütörtök 14:52

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (OS) - Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért a Karácsonyi forgatagban

Örömmel tájékoztatjuk a karácsonyt ünneplőket, hogy szervezetünk a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért munkatársai által készített termékek számtalan munkaadónál megtalálhatóak voltak az elmúlt néhány napban, illetve megtalálhatóak lesznek az elkövetkezendő időszakban. Segítő vásár keretében mutathatjuk be termékeinket, az érdeklődők ismerkedhetnek meg a hallássérültekkel személyesen, kapcsolatokat létesítettek, ez által az érzékenyítés is megvalósulhatott.
Naponta három-négy helyszínen lehet a kollégáinkat megtalálni, és külön köszönjük azoknak a rendezőknek, önkormányzatoknak, akik számunkra állandó helyet biztosítottak Hegyvidéken és a Hagyományok Házánál.
Mi elsősorban olyan termékekkel készülünk, amelyek környezet kímélőek és újrahasznosított termékekből készülnek. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy milyen programokban veszünk részt, így pl. a Foglalkoztatás 2017-18-ról, továbbá az Erasmus+ amelynek, keretében munkaadókkal keressük folyamatosan a kapcsolatot. Ez az egyik oka annak, hogy az érzékenyítést munkaadóknál is végezzük a karácsonyi vásárlás okán, illetve a termékek bemutatása, amely jó eszköze lehet a kommunikációnak. Így folyamatosan tudjuk egész évben érzékeltetni, hogy a hallássérültek munkaerő piaci képességei milyenek, közvetlenül kapcsolatba tudjuk őket hozni egymással. Viszünk szórólapokat, kiadványokat, amelyek elvihetők.
Mindenkit szeretettel várunk a karácsonyi vásárokon.

Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért