2018. december 13., csütörtök 15:59

A Magyar Református Szeretetszolgálat Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (OS) - A Debreceni Református Nagytemplomban ajándékozta meg a Magyar Református Szeretetszolgálat a Kelet-magyarországi Református Nevelőszülői Hálózat több száz gyermekét és családját. Örömmel érkeztek a gyermekek, hogy átvegyék a számukra előkészített Nyilas Misi Pakkokat a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársaitól.

    Dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke így fogalmazott: "Sokfelől jöttünk, sokfélék vagyunk, de mindannyian Krisztushoz tartozunk."

Beszterczey András, a Szeretetszolgálati Iroda vezetője méltatta a nevelőszülők munkáját: "Egy gyermek sokszor érezheti magát egyedül az életben. Ilyen például az első nap az iskolában, vagy nagyobb korban az első randi előtti félelem. De hála a nevelőszülőknek, ezek a gyermekek karácsonykor sosem érzik magukat egyedül, hiszen az egyik legfontosabb ajándékot már megkapták: a családot."

Az idén 10 éves Nevelőszülői Hálózat a jubileum alkalmából több kategóriában is díjazta a jelenlévőket. Köszöntötték az Év Nevelőszülőit, az Év Tanácsadóját, az Év Ügyintézőjét, valamint az Év Szakmai Vezetőjét. A gyermekek sem maradtak ki a sorból: a nyáron meghirdetett rajzpályázat nyerteseit köszöntötték, valamint külön elismerték azokat a nevelt gyermekeket, akik egyetemi tanulmányokat végeznek, és ezzel is példát mutatnak sorstársaiknak.

Az ünnepi alkalmat színesítette az Abaújvári Bábmissziós csoport műsora és a gyermekek énekei, szavalatai.
    
     Kiadó: Magyar Református Szeretetszolgálat Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.