2018. december 14., péntek 10:52

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 14., péntek (OS) - A Klebelsberg Központ digitális matematika versenyt szervez

        A feladatok elkészítésébe bevontunk az ország minden részéből középiskolai tanárokat is olyan intézményekből, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a tehetségazonosításra, a matematikai-logikai kompetencia fejlesztésére. A verseny három részből áll, két online fordulót követően a budapesti döntőben mérhetik össze ügyességüket, előadókészségüket és tudásukat a legjobb csapatok, ahol értékes informatikai eszközöket nyerhetnek a diákok. Jelentkezni és további információkat szerezni a versenyről a wwww.matechversenyek.hu honlapon lehet, ahol az érdeklődők képet kaphatnak a tavalyi vetélkedésről is. A jelentkezés határideje 2018. december 22.
     A Klebelsberg Központ kiemelten kezeli az iskolák szakmai támogatását is. Ebben az évben több mint 500 millió forinttal támogatta az innovatív pedagógiai projekteket az iskolákban.  Ahhoz, hogy ösztönözzük az innovációt, megmutassuk a diákok számára, hogy milyen lehetőségek rejlenek saját magukban, mennyi mindenre képesek, elengedhetetlenek a kreativitást, az újfajta ismeretszerzési megoldásokat előtérbe helyező versenyek is. A Klebelsberg Központ ennek szellemében szeretettel vár minden érdeklődő 10-11. évfolyamos diákot és tanáraikat egy izgalmas, a hagyományoktól eltérő matematikai versenyre.

     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.