2018. december 14., péntek 10:59

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. december 14., péntek (OS) - Ezért tüntet a magyar!

        Orbán milliós öltönyökben feszít, luxusrepülőkkel jár meccset nézni, miközben az unió második legszegényebb országa lettünk.
     A kutatások szerint (Eurostat) tavaly az unió második legszegényebb népe a magyar volt, idén azonban már a lista legvégére kerülhetünk az elnyomó hatalom miatt. Miközben Európában emelkednek fizetések és az életszínvonal, addig nálunk a Fidesz leszámolt a lakáskasszákkal, elvette a dolgozóktól a cafeteriat, nem hajlandó emelni a béreket és rabszolgamunkára kényszeríti a munkásokat.
     Orbánnak csak a multik és a fideszes oligarchák a fontosak, ezért odaveti neki a magyar dolgozókat!
     Nem 400 óra túlórára van szüksége a népnek, amit 3 év elteltével fizetnek majd ki, ha egyáltalán kifizetik, nem arra van szükségük, hogy átlag heti 6 napot dolgozzanak kevesebb pénzért!
     A magyar dolgozók magasabb életszínvonalat és fizetéseket érdemelnek, ezért továbbra is elszántan támogatjuk a munkásokat és a szakszervezetek jogos érdekvédelmi harcukban.


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.